; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_C1K1903

Horia Brenciu a lansat videoclipul piesei „Do What You Like”

15 July 2016

Horia Brenciu a lansat în această dimineață în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani' de la Antena 1 videoclipul piesei „Do What You Like'.

[Not a valid template]

Clipul a fost regizat de Horia Brenciu în colaborare cu Albert Radu. Scenariul clipului are o istorie simplă. De fiecare dată când ascultam piesa sau o cântam pe scenă, aveam o stare de bine, iar publicul zâmbea cântând: Do do do do do what you like'. Deseori m-am întrebat, totuşi, ce mă face fericit? Simplu. Familia, prietenii, locul în care m-am născut, Braşov. Şi de aici a pornit toată povestea. E o lege potrivit căreia fericirea nu trebuie căutată pe Lună. Ea e de fiecare dată la un pas de tine', a spus juratul de la „X Factor'.

Filmările au avut loc timp de două zile la Braşov. Fetele mele cele mari, Maria şi Andreea, sunt cele care mi-au asigurat backing-ul pentru acest cântec. La filmări s-au comportat admirabil, drept pentru care, într-o pauză, am descins la celebră cofetărie de lângă Biserica Neagră. Dupa aceea, mi-e greu să vă spun ce s-a întâmplat. Când am revenit la cadru, unii dintre noi mai aveau puţină ciocolată în colţul gurii', a mai povestit artistul.

După Hello', Daca ai şti', Inima nu vrea' şi A naibii dragoste', „Do What You Like' este al 5-lea single extras de pe albumul „40+', album care s-a vândut în peste 20.000 de exemplare.

Vedeţi aici videoclipul „Do what you like':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare