; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Brenciu

Horia Brenciu a lansat un nou single, “Hello”

28 October 2013

Horia Brenciu a lansat astăzi un nou single. “Hello” este o piesă dinamică, cu un mesaj pe care juratul de la “Vocea României” îl descrie simplu: “Avem o singură viaţă şi nu e deloc timp pentru regrete”.

“Ideea clipului mi-a venit din senin…  Lucrând la albumul lui Julie Mayaya şi fiind cu ea în studio, aproape zilnic, am realizat că nu am nevoie de o filmare cu top modele îmbrăcate în costume de baie, ci de prieteni. În paralel, echipa mea de la HB Media Entertainment avea în producţie şi un proiect muzical care-i implică pe Iuliana Puşchilă, Laurian Manta, Irina Tănase şi Maria Cojocaru şi… gata scenariul' clipului. I-am întrebat dacă vor să facă parte din nebunia mea, iar ei au acceptat. “Viaţa trece, hai s-o trăim cât 10!”… aşa zice refrenul şi exact asta am şi făcut. Cu toţii am cântat, am dansat şi ne-am bucurat de groove-ul piesei.

Surpriza de final se numeşte… Mina. Prin ea şi prin cele 2 fete ale mele mai mari, Maria si Andreea, viaţa mea a crescut enorm în intensitate! Pot să spun c-o trăiesc cât… 11!”, a spus Horia Brenciu.

Pentru clipul piesei “Hello”, Brenciu a învăţat să cânte la chitară, la vioară, să bată la tobă, să sufle în saxofon şi în trompetă.

“Promit că la următorul clip o să învăţ să gătesc… Astfel, o să-mi trăiesc viaţa ca un adevărat master… father”, a încheiat Brenciu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare