; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Brenciu

Horia Brenciu a lansat piesa “Azi am chef de mare”

11 June 2013

Horia Brenciu a lansat o piesă ce ne duce cu gândul la vacanţă. Noul single – “Am chef de mare” – are un ritm lent, de reggae.

Piesa a fost compusă de Marius Văduva, iar orchestraţia este semnată de Marius Văduva, Harvis Cuni Padron şi Ştefan Burlacu. Versurile îi aparţin Adelinei Damian.

“Am încercat să fac ce zice piesa, adică să plec la mare fără bagaje şi cu cardurile goale. Am reuşit. E adevărat că acolo am întâlnit prieteni care au făcut ca aventura să fie şi mai simpatică… ;-). De fapt “Azi am chef de mare” are chiar izul acela de vacanţă fără griji, alături de prieteni. Asta am vrut să simtă toţi cei care ascultă aceasta piesă, inclusive pantera… Piesa este inspirată de fapte reale!”, a declarat Horia Brenciu pentru Libertatea.

La începutul lui 2013, Brenciu a lansat albumul “40”. În februarie, el și câștigătoarea celei de-a doua ediții a emisiunii “Vocea României”,  Julie Mayaya, au lansat single-ul Kiss on my lips'. Melodia a fost primul extras pe single de pe albumul “40”, și totodată a reprezintat piesa de debut a lui Julie.

Anul acesta se joacă….40'. Premiul primăverii se numește Kiss on my lips'. Câştigul e garantat! :) Dacă în albumul 35' îmi puneam problema lunii septembrie, iar în 37' am decis să fac numai ce-mi spune inima', acum, la 40', am trecut direct la acțiune: SĂRUT!”, declara Horia Brenciu.

Horia Brenciu a susţinut pe 27 şi 28 martie primele două concerte (din seria de 4) la Sala Palatului din Bucureşti şi a demonstrat, celor care încă se mai îndoiau, că este un artist complet, un adevărat entertainer.

Single-ul “Azi am chef de mare” poate fi ascultat aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare