; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Brenciu a lansat piesa „A naibii dragoste”

Horia Brenciu a lansat piesa „A naibii dragoste”

16 February 2015

În prag de Ziua Îndrăgostiţilor, Horia Brenciu a scos un nou single extras de pe albumul 40+', intitulat sugestiv A naibii dragoste'.

Horia Brenciu a lansat piesa „A naibii dragoste'

Există cineva care nu a făcut cunoştinţă, până acum, cu zeul dorinței, al iubirii erotice, al atracției și al afecțiunii? Pe bune?! Ei bine, A naibii dragoste' e scrisă şi pentru voi!', a declarat artistul.

Piesa A naibii dragoste' beneficiază şi de un videoclip regizat de Bogdan Daragiu, care a avut ideea să exprime iubirea într-un mod haios.

„După cum v-aţi fi aşteptat şi castingul de pretendente la rolul de îndrăgostite nu a fost deloc uşor. Prezenţa fizică plăcută nu a fost de ajuns. Fiecare domnişoară a trebuit să ştie să danseze, să cânte la un instrument şi să aibă în dotare albumul 40+'. Dupa această experienţă, cele 5 fete câştigătoare, prezente în clipul nostru, s-au gândit să-şi înfiinţeze o trupă. Cât de curând vor începe şi repetiţiile. Aşa mi-au promis', a zis Horia.

„În altă ordine de idei, piesa A naibii dragoste' îţi pune la dispoziţie şi un mic arsenal de vorbe de duh, într-un crescendo absolut', a mai adăugat cântăreţul.

 

Vedeţi aici videoclipul „A naibii dragoste':

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare