; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_060714_XFactor 4_0838

Horia Brenciu a făcut un duet cu o concurentă „X Factor”

10 October 2014

Surprizele se ţin lanţ în cel de-al patrulea episod al show-ului „X Factor', difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

O mulţime de tineri talentaţi şi-au făcut apariţia în faţa celor trei juraţi, iar unii dintre aceştia realizând lucruri de necrezut într-un show cum este X Factor. Printre ei şi Soria Rostaş, o concurentă de doar 14 ani, din Oradea, care a reuşit să facă un duet cu showmanul Brenciu.

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_060714_XFactor 4_0838

Sorina l-a cucerit iremediabil pe Horia: „Pe mine m-a hipnotizat, mi se întâmplă pentru prima dată în viaţă lucrul ăsta. M-am uitat la ea, ea se uita la mine, dar parcă avea aşa un fel de magie. Nu ştiu cum să mă exprim. Mi-a rascolit amintiri, sentimente…', a mărturisit juratul X Factor.

Sorina provine dintr-o familie frumoasă şi are o poveste de viaţă extraordinară. Părinţii ei au înfiinţat un azil de bătrâni şi îşi dedică tot timpul îngrijirii acestora. Sorina e şi ea foarte implicată şi spune mândră că are nu mai puţin de 13 bunici.

Micuţa a mărturisit că îl place mult pe Horia şi ascultă foarte des piesa lui, „Vocea ta', iar juratul „X Factor' a invitat-o să cânte în duet această melodie, deşi cu greu îşi putea stăpâni lacrimile. Intregul moment va putea fi urmărit în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare