; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horațiu Mălăele și Ileana Stana Ionescu vin în “Las Fierbinți”

12 April 2012

Marii actori Ileana Stana Ionescu și Horațiu Mălăele vin săptămâna aceasta în „Las Fierbinți'. Joi seara, de la 20.30, pe ulițele satului își fac apariția două personaje noi, colorate și cu un umor aparte.

În cel de-al șaselea episod al serialului, Horațiu Mălăele intră în rolul lui Moş Peleuş, rol pentru care s-a deghizat cu haine corespunzătoare și… dinți falși.

Mă bucur că am ocazia să joc într-o comedie la care râzi cu lacrimi încă de la filmare. Chiar dacă joc un rol mic, mă amuză teribil să mă transform în Moş Peleuş', a mărturisit Horațiu Mălăele.

La rândul ei, Ileana Stana Ionescu devine coana Coca, cu batic pe cap, papuci de gumă și ilic de lână, nimeni alta decât mama primarului Vasile (Gheorghe Ifrim), cea care va complica și mai mult lucrurile din viața acestuia.

Și pentru restul personajelor aventurile continuă joi seara în „Las Fierbinți'. O dubă încearcă să evite o coliziune cu o capră, iar, în urma manevrei, din dubă cade o valiză. Giani (Costi Diță) și Bobiță (Mihai Bobonete) cred că e o bombă, așa că îl obligă pe Doru (Iulian Postelnicu) să o arunce cât mai departe.

Firicel (Toma Cuzin) se plânge primarului (Gheorghe Ifrim) de aceeași capră, a vecinei lui, interpretată de Mirela Oprișor. Află din episodul de joi, 12 aprilie, pe cine ajunge să o ceară de nevastă personajul jucat de Ifrim.

ileana-stana-ionescu-i-horaiu-mlele-vin-n-las-fierbini

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare