; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid 19

Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu coronavirus

29 September 2020

Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu coronavirus. Actorul în vârstă de 68 de ani ar fi trebuit să meargă la Iași în perioada 30 septembrie – 4 octombrie cu ocazia Serilor Filmului Românesc, însă acesta nu va mai putea fi prezent. 

Anunțul că Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19 a venit din partea organizatorilor SFR, care au confirmat acest lucru prin intermediul unui comunicat de presă publicat pe pagina oficială de Facebook. 

 

„Horațiu Mălăele va fi prezent la Iași prin intermediul cuvintelor. Organizatorii SFR anunță faptul că invitatul special al ediției va veni la Iași în viitorul apropiat, după ce va trece de scenariul infectării cu Covid-19, reluând toate momentele pe care ieșenii le așteptau. Organizatorii SFR anunță faptul că Horațiu Mălăele nu va mai putea fi prezent la Iași în perioada 30 septembrie – 4 octombrie 2020. Ediția care îi este dedicată artistului se va desfășura în compania mesajelor și cuvintelor pe care le va transmite la fiecare eveniment, prin scrisori către public. Virusul nu alege – recent, actorul și regizorul Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19, potrivit comunicatului transmis de organizatorii SFR.

 

Organizatorii mai precizează faptul că persoanele care au achiziționat bilete „pentru spectacolul Sunt un orb din cadrul SRF vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare