; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horacio Pancheri îşi răsfaţă mereu iubita, pe actriţa Paulina Goto (4)

Horacio Pancheri îşi răsfaţă mereu iubita, pe actriţa Paulina Goto

01 August 2017

Horacio Pancheri (34 de ani) i-a organizat o petrecere surpriză iubitei lui, Paulina Goto, cu ocazia zilei sale de naştere (pe 29 iulie actriţa a împlinit 26 de ani). La eveniment au participat familiile şi prietenii apropiaţi ai celor doi.

„Îţi mulţumesc, Horacio, pentru cea mai frumoasă petrecere din lume. Te iubesc din tot sufletul!', a scris Paulina pe Instagram, unde a urcat mai multe poze în care apare în ipostaze romantice alături de iubit.

 Vezi galeria foto >

În 2015, pe parcursul filmărilor la „Chemarea destinului' (remake-ul serialului din 2003, „La hija del jardinero'), Paulina l-a fermecat pe colegul ei, Horacio Pancheri. Acesta nu s-a mai putut abţine şi, la sfârşitul unei scene, când regizorul a strigat „Stop!', el a întrebat-o în faţa tuturor dacă vrea să fie iubita lui, însă mulţi au crezut că a făcut o glumă. La începutul lunii iunii iunie 2016 ei au anunţat însă pe Instagram că formează un cuplu: „Fanilor noştri şi prietenilor vrem să le spunem că suntem împreună şi suntem foarte fericiţi'.

Horacio Pancheri este un model cunoscut în ţara sa de origine, Argentina, acolo unde a avut o relaţie stabilă, în urma căreia s-a născut fiul său de trei ani, Benicio. În 2012, Horacio s-a mutat în Mexic, unde a studiat actoria, iar primul rol într-o telenovelă l-a primit în 2014, în „Culorile iubirii'. Rolul din „Chemarea destinului' (în original „Un camino hacia el destino') a fost cel de-al treilea din cariera sa. Paulina şi-a început activitatea artistică în copilărie, când compunea cântece alături de tatăl ei, Eduardo. S-a remarcat într-un show tv, „Roomies', iar în 2010 a fost distribuită în telenovela „Niña de mi corazón'. În acelaşi an, a lansat şi albumul ei de debut, care îi poartă numele, şi pe care sunt incluse 10 piese pop şi rock.

Horacio poate fi văzut în prezent în Mexic în telenovela „En tierras salvajes', iar Paulina în „El vuelo de la Victoria', în care îi are ca parteneri pe Andrés Palacios şi Mané de la Parra.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare