Homepage  / Muzică

Holy Molly si Zodier, apariție surpriză la nunta Larisei Iordache. Cei doi au cântat special pentru fosta gimnastă și soțul ei

Holy Molly si Zodier, apariție surpriză la nunta Larisei Iordache. Cei doi au cântat special pentru fosta gimnastă și soțul ei
6

de Redactia Tvmania

Holy Molly și Zodier au fost elementul surpriză în ziua cea mare a celebrei gimnaste, Larisa Iordache, care s-a căsătorit în acest weekend cu Cristian Chiriță, campion la tenis de masă. Îndrăgostiții au fost surprinși de cei doi artiști, care au apărut pe neașteptate la petrecere, pentru a le cânta live cea mai nouă colaborare a lor, piesa „Fericit”.

TikTok-ul a jucat un rol important în aducerea artiștilor la mult așteptatul eveniment. În așteptarea uneia dintre cele mai importante zile din viața ei, apreciata Larisa Iordache a distribuit pe pagina ei de TikTok un filmuleț cu ea și logodnicul ei, în ultimele pregătiri pentru marele eveniment, folosind ca fundal sonor piesa artiștilor. „Fericit” este un manifest al unei iubiri puternice, așa că Holy Molly și Zodier au decis că ritmurile piesei trebuie să se audă live.

Cei doi artiști și-au făcut apariția la petrecerea de nuntă a Larisei Iordache, care s-a căsătorit pe 8 iunie cu Cristian Chiriță. Emoțiile au fost deopotrivă atât pentru miri cât și pentru Holly Molly, care abia și-a stăpânit lacrimile. Iar momentul a fost distribuit, bineînțeles, pe TikTok.

https://www.tiktok.com/@holymollyguacamolly/video/7378922236201291041?_r=1&_t=8n6jKBW5QmW

Când vor face cununia religioasă Larisa Iordache și Cristian Chiriță

Fosta gimnastă a spus că intenționează să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu anul viitor. Nașii de cununie au fost Marius și Alina, doi prieteni apropiați, dar care nu sunt persoane publice.

Evenimentul s-a desfășurat la un restaurant pe malul lacului Snagov, unde mirii au sosit într-o barcă. Petrecerea a fost una destul de intimă, cu doar 130 de invitați, alături de familie și prietenii apropiați. La un moment dat, a început și ploaia, însă mirii și invitații nu au lăsat acest mic impediment să le strice bucuria.

Larisa-Iordache-nunta-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Meniul cu care s-au delectat invitații a costat aproximativ 150 de euro și a inclus numeroase preparate din pește și fructe de mare.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton