; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Bittman si Antonia

Holograf şi Antonia au lansat videoclipul piesei “Întoarce-te acasă”

24 February 2014

Trupa Holograf a filmat alături de Antonia videoclipul piesei Întoarce-te acasă'.

[Not a valid template]

Ideea acestei colaborări i-a aparţinut lui Edi Petroşel, toboşarul trupei Holograf, care a declarat: Antonia a fost o surpriză mai mult decât plăcută. Ne aşteptam să iasă o piesă foarte bună, însă rezultatele sunt peste aşteptări. Aveam nevoie de cineva care să aibă calităţi vocale şi un mod de interpretare special, iar Antonia a întrunit cu brio aceste condiţii', a spus Petroşel.

Şi Antonia a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor de la Holograf: Sunt onorată să cânt alături de Holograf, sunt nişte artişti pe care îi apreciez foarte mult. De aceea, propunerea lor m-a bucurat şi am acceptat-o fără să stau pe gânduri. Întoarce-te acasă' este o piesă frumoasă de dragoste, dedicată tuturor celor care iubesc', a spus cântăreaţa.

Videoclipul regizat de Florin Botea va fi lansat pe 24 februarie, de Dragobete. Abia aştept ca publicul să poată vedea clipul, într-o zi atât de specială, care sărbătoreşte iubirea', a zis Antonia.

UPDATE:

Videoclipul a fost lansat pe 24 februarie, de Dragobete. Abia aştept ca publicul să poată vedea clipul, într-o zi atât de specială, care sărbătoreşte iubirea', a completat Antonia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare