; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Holograf cântă pentru amorezii din „Pariu cu viața”

14 May 2012

În episodul de luni, 14 mai, fanii serialului „Pariu cu viața' vor urmări un episod incendiar, în care trupa Holograf va pune pariu cu iubirea și va cânta pentru împlinirea poveștii de dragoste dintre Anca și Vlad.

Anca are parte de una dintre cele mai frumoase și romantice declarații de iubire. Într-un cadru idilic, pe malul lacului, la apus de soare, Vlad și Holograf cântă în duet piesa Să nu-mi iei niciodată dragostea'.

Vlad i-a făcut o surpriză frumoasă, i-a adus pe cei de la Holograf să-l ajute să-și ceară iertare.  Ea nu se aștepta la așa ceva și este foarte impresionată. Anca este o norocoasă, multe fete și-ar dori să primească o asemenea declarație de dragoste. Am filmat această secvență la apusul soarelui pentru a se crea o atmosfera romantică. Membrii formației Holograf au fost foarte drăguți și  le mulțumim că au acceptat să vină să joace în serial alături de noi', spune Cristina Ciobănașu.

Vlad și-a luat inima în dinți si, cu ajutorul fetelor de la ProFM și al Marei care i-a vândut câteva ponturi legate de dragoste, i-a rugat pe băieții de la Holograf să îl însoțească la casa Anghel și să îi dedice Ancuței piesa “Să nu-mi iei niciodată dragostea”. Vlad e emoționat, Anca se stăpânește cu greu să nu plângă și odată cu ultimile acorduri Vlad și Anca își cer iertare unul altuia și se împacă printr-un sărut! Restul e poveste…', povestește Vlad Gherman.

c1k8504_resize

Picture 1 of 11

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare