; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Making of Holograf   credit foto Bogdan Moldovan (11)

Holograf a lansat clipul piesei “De câte ori să te iubesc”. În rolul principal, Radu Beligan

12 March 2015

Cu ocazia primăverii, trupa Holograf a lansat un nou videoclip, De câte ori să te iubesc', în care joacă maestrul Radu Beligan, alături de actorii Ada Condeescu şi Adi Nartea.

Filmările, în regia lui Alex Ceauşu, au durat peste 18 ore şi au avut loc la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei.

[Not a valid template]

Clipul este o metaforă pentru trecerea timpului, înfăţişând o tânără (Ada Condeescu) alături de un bărbat care îmbătrâneşte de la un cadru la altul (jucat de Adi Nartea şi apoi de Radu Beligan).

Este o onoare pentru noi că l-am avut alături în clipul nostru pe maestrul Radu Beligan şi o bucurie că am lucrat cu tinerii Ada Condeescu şi Adi Nartea. Videoclipul are o idee frumoasă: îmbătrânirea şi iubirea sunt strâns legate. Ne-am inspirat din ‘Portretul lui Dorian Gray'. „De câte ori să te iubesc' este o piesă care anunţă albumul pe care îl vom lansa în această toamnă. Sperăm să fie pe planul publicului', a spus Edi Petroşel, toboşarul trupei Holograf.

Iar Radu Beligan a adăugat: „Inedită şi neaşteptată, colaborarea mea cu Holograf s-a dovedit una din cele mai agreabile „misiuni' în afara ariei în care îmi desfăşor, de obicei, activitatea. Filmările au avut loc într-un cadru relaxat, pe care nu şi-l permit decât adevăraţii profesionişti, dar asta era de aşteptat, având în vedere că vorbim de Holograf, o formaţie al cărui nume este sinonim cu elita rock-ului românesc.

O surpriză a fost însă colaborarea cu mai tânăra mea colegă Ada Condeescu, pe care avusesem ocazia să o văd pe scenă şi pe marile ecrane, dar cu care, din păcate, nu am mai avut plăcerea să joc până acum. Sper din toată inima că noul videoclip va fi un succes, iar băieţilor de la Holograf le doresc o carieră cel puţin la fel de lungă şi înfloritoare ca a mea'.

Vedeţi aici videoclipul De câte ori să te iubesc':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare