; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Holograf a filmat clipul piesei “Dacă noi ne iubim”

08 March 2013

Trupa Holograf a filmat ieri un nou videoclip pentru single-ul Dacă noi ne iubim', extras de pe albumul Love Affair', cel mai recent material discografic al trupei.

Filmările au durat aproximativ 12 ore şi au fost realizate în două locaţii: la studiourile Stage Expert şi într-o sală de sport, iar regia a fost semnată de Iulian Moga.

Am colaborat excelent atât cu Iulian, care este un profesionist desăvârşit, cât şi cu restul echipei, ne-a plăcut foarte mult', a spus Dan Bittman.

Clipul urmăreşte povestea unei pugiliste îndrăgostită de antrenorul ei. Sentimentele acesteia rămân însă neîmpărtăşite, pentru ca, la final, bărbatul este întâmpinat de iubita sa.

Încă din primul moment am fost încântaţi de scenariul clipului. Nu ne doream o poveste de dragoste clasică, siropoasă, ci una care să şocheze, să atraga atenţia', a mai spus Dan.

Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist, şi-a jucat în clip propriul rol, acela de arbitru de box.

Mi-a plăcut foarte mult ideea prietenilor mei de la Holograf de a juca în videoclipul lor, mai ales că în prezent sunt arbitru de masă, dar mă pregătesc ca, în viitorul apropiat, să devin arbitru de ring. Practic, în acest proiect am jucat un rol pe care îl voi interpreta în viaţa reala în foarte scurt timp', a spus Mihai Leu.

Ascultaţi aici piesa Dacă noi ne iubim':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare