; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hobbitul”, prequel-ul la „Stăpânul inelelor”, este în focul pregătirilor

18 July 2011

Credit foto: EmpireDouă dintre cele mai aşteptate filme ale următorilor ani, „Hobbitul' 1 şi 2 sunt în plină producţie în Noua Zeelandă. Cele mai noi informaţii de pe platouri sporesc anticiparea fanilor.

„The Hobbit: An Unexpected Journey' şi „The Hobbit: There and Back Again' vor fi cel mai frumos cadou Crăciun pentru fanii „Stăpânul inelelor', în 2012 şi 2013. Acum, se filmează în Noua Zeelandă, în 3D, cu 48 de cadre pe secundă (o viteză dublă faţă de cea obişnuită). Asta în condiţiile în care nu se ştie câte cinematografe vor fi capabile să redea acest format anul viitor.

Producţia de amploare se loveşte în continuare de hopuri, după ce falimentul studioului MGM a tot amânat începerea filmărilor şi l-a îndepărtat pe regizorul Guillermo Del Toro. Cum filmările se vor întinde pe 254 de zile (!), Peter Jackson a făcut ulcer şi acum e doborât de oboseală în fragmentele video pe care le postează pe pagina personală de Facebook. Dar atmosfera e la fel de familială ca cea din timpul trilogiei „Stăpânul inelelor', mai ales că distribuţia a fost completată de regizor cu personaje care nu apar în romanul original (ca Frodo, Legolas, Sauron şi Galadriel).

Credit foto: Empire

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare