; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

EPISODE.MIRACLES DECODED S1.EPISODE ID.19576.CREDIT.Saloon media.COMMENTS.AETN

Postul History va difuza o nouă serie. „Secretele miracolelor” începe în weekend

03 December 2014

Postul History va difuza în acest weekend premiera unei noi serii: „Secretele miracolelor'. Episoadele vor fi transmise în fiecare duminică, începând cu 7 decembrie, la ora 23:00.

EPISODE.MIRACLES DECODED S1.EPISODE ID.19576.CREDIT.Saloon media.COMMENTS.AETN

Milioane de oameni din toată lumea cred în miracole: profeţii divine, viziuni, vindecări miraculoase, relicve magice, posedări sau viaţa de apoi. Noua serie încearcă să elucideze dacă experienţele miraculoase sunt cu adevărat supranaturale sau pot fi explicate ştiinţific.

EPISODE.MIRACLES DECODED S1.EPISODE ID.19576.CREDIT.Saloon media.COMMENTS.AETN

Seria „Secretele miracolelor' călătorește pe patru continente pentru a-i asculta pe oamenii care au trăit miracole pe pielea lor. Apoi, oamenii de ştiinţă şi scepticii examinează dovezile şi oferă explicaţii alternative. Fie că telespectatorul este credincios, fie că este sceptic, poveştile despre miracole oferă o privire fascinantă asupra naturii umane – a visurilor şi a speranţelor, a puterii vindecătoare a credinţei şi, mai ales, asupra felului în care oamenii înțeleg lumea.

În primele episoade un psiholog și un herpetolog îi vor analiza pe îmblânzitorii de șerpi, un vrac, un preot Mayombe și metodele lor vor fi învestigate și o apariție misteriasă din Irlanda va fi prezentată în detaliu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare