; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Billion Dollar Wreck

FOTO. History va difuza, din acest weekend, „Comoara de pe RMS Republic”

28 October 2016

Postul History prezintă o serie exclusivă ce explorează misterele din jurul navei RMS Republic, într-o încercare a vânătorului de comori Martin Bayerle de a găsi presupusa comoară de la bordul acesteia. După 35 de ani de cercetare, Martin pornește într-o nouă aventură pentru a găsi prețioasa încărcătură alcătuită din monede de aur American Eagle, care valorează un miliard de dolari în economia de astăzi.

Seria Comoara de pe RMS Republic' are premiera duminică, 30 octombrie, ora 21:00, şi conţine 8 episoade.

[Not a valid template]

La 80 km de coasta din Nantucket zace scufundată epava RMS Republic, cu comoara ei secretă. Republic, un faimos vas de linie al companiei White Star, a traversat oceanul cu trei ani înaintea Titanicului şi a avut o soartă asemănătoare. Imediat după ce s-a scufundat, au început să circule zvonuri despre comoara de la bord, dar Republic şi-a păstrat secretul timp de mai bine de un secol, până acum.

Vânătorul de comori Martin Bayerle şi-a petrecut 35 de ani din viaţă investigând RMS Republic şi dovedind existenţa preţioasei sale încărcături, de 150.000 de monede de aur American Eagle. Aceasta nu este prima dată când Martin răspunde chemării aurului. În 1987, a strâns milioane de dolari pentru o expediţie de recuperare a comorii, dar a căutat în partea greşită a uriaşului vapor şi s-a întors acasă cu mâna goală. Eşecul l-a lăsat falit, a fost dat în judecată, soţia l-a părăsit şi, în cele din urmă, a ajuns la închisoare. Dar obsesia lui faţă de Republic nu s-a diminuat. Acum, cu ajutorul fiului său Grant, Martin se întoarce pe epavă pentru a mai căuta încă o dată comoara.

În episodul pilot al seriei, vânătorul de comori Martin Bayerle şi fiul acestuia se întorc pe epava care aproape le-a destrămat familia, într-o nouă expediţie pentru a rezolva misterul de pe vas şi a recupera comoara în valoare de un milliard de dolari.

 

 

Alte articole:

1. FOTO. Seria „Arme născute din foc' revine la postul History cu un nou sezon

2. HISTORY® difuzează Arme născute din foc'

3. FOTO. Seria În jurul lumii cu Ozzy și Jack' are premiera la History

4. History comemorează 15 ani de la atentatele de la 11 septembrie

5. Din 11 august, joia este ziua emisiunilor auto la History

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare