; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teroare Sapte Zile in Paris

HISTORY prezintă documentarul “Teroare: Șapte zile în Paris”

26 November 2015

HISTORY prezintă în exclusivitate un documentar despre recentele atacuri teroriste din Paris, care au luat viața a 130 de persoane. Materialul va fi difuzat în premieră miercuri, 2 decembrie, de la ora 23.00.

Teroare-Sapte Zile in Paris

Teroare: Șapte zile în Paris' analizează tragedia din capitala Franței în contextul unei lumi amenințate de terorismul internațional. În următoarele șapte zile de la atentatele de la Paris, două echipe de filmare au înregistrat o serie de interviuri în exclusivitate cu martori ai atacurilor, cu doctorii care au încercat să salveze cât mai multe vieți, cu proprietarul sălii Bataclan, dar și cu numeroși experți internaționali în terorism. De asemenea, echipele de filmare au înregistrat începutul și urmările raidului desfășurat de poliția franceză în cartierul St. Denis pe data de 18 noiembrie.

Documentarul readuce în discuție evenimente importante din ultimii ani care au avut un impact global semnificativ, precum atacurile din 11 septembrie din New York și Pennsylvania, atentatele din 2004 de la Madrid, 7/7 în 2005 în Londra, atacurile din ianuarie 2015 de la Charlie Hebdo din Paris, avionul comercial rusesc doborât în Sinai și exploziile din Beirut, care au avut loc pe 12 noiembrie 2015, cu doar o zi înainte de atentatele de la Paris.

„Acest documentar special pune atentatele de la Paris într-un context mai larg. Cu ajutorul imaginilor în exclusivitate și al mărturiilor oferite de parizieni, alături de opiniile experților, putem vedea cum recentele acte teroriste au schimbat cursul istoriei', a declarat Rachel Job, Director de Programe HISTORY.

Documentarul Teroare: Șapte zile în Paris' este produs de NBC Peacock Productions pentru HISTORY. Va fi difuzat în reluare sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 21.00

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare