; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ascensiunea si declinul celui de al Treilea Reich (1)

History prezintă „Ascensiunea și declinul celui de-al Treilea Reich”

13 March 2018

Canalul History difuzează în exclusivitate marți, 20 martie, de la ora 22.00, documentarul „Ascensiunea și declinul celui de-al Treilea Reich'. Construită din două părți, „Ascensiunea' și „Declinul', noua serie aduce în prim-plan cele mai importante momente din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial și evenimentele care l-au precedat.

 

Documentarul „Ascensiunea și declinul celui de-al Treilea Reich' spune povestea Germaniei lui Hitler dintr-o altă perspectivă, cea a oamenilor care au luat contact direct cu evenimentele acelei perioade. Cu ajutorul a numeroase filmări rare, făcute de oameni de rând, filme folosite pentru propaganda nazistă, dar și alte materiale video relevante, telespectatorii se vor întoarce în timp, în Germania anilor ‘20, ‘30 și cea de la începutul anilor 40.

Pe parcurul celor două ore, History prezintă informații dezvăluite în premieră despre evenimentele care au avut loc în timpul regimului nazist, oferind o perspectivă inedită asupra Germaniei și a modului în care trăiau milioane de oameni în acele zile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare