; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gold Hunters: Legend Of The Superstition Mountains

Un nou documentar la History: „Vânătorii de aur: Legenda munţilor Superstition”

30 July 2015

History va lansa, pe 5 august, o nouă serie de documentare. „Vânătorii de aur: Legenda munţilor Superstition' va fi difuzat ȋn fiecare miercuri, la orele 22:00.

Poveștile vorbesc despre mina de aur a Olandezului Pierdut, ascunsă undeva în cei 160.000 de acrii din deserul Arizonei, cunoscuți și ca munții „Superstition', neatinși de nicio așezare umană permanentă. Zeci de oameni au murit aici, mulți în condiții misterioase, și nenumărați au dispărut fără urmă. Cu toate acestea, idea de a avea 20 milioane de dolari a atras mii de vânători de comori și continuă să răpească viețile celor interesați să descifreze indiciile legendei.

[Not a valid template]

Căutarea comorii Olandezului Pierdut este, de regulă, o treabă de un om, însă vânătorul olandez Wayne Tuttle se îndepărtează de tradiție și adună o echipă de experți, pentru a urma calea unui nou indiciu. Astfel, el ar putea să rezolve în sfârșit misterul de 500 de ani al celei mai cunoscute și periculoase comori îngropate. Wayne a fost obsedat de legendele minei Olandezului Pierdut încă de când avea nouă ani și și-a transformat viața într-o misiune de a descoperi adevărul din spatele misterului. Cu toate că este sceptic în legătură cu unele povești ale originii, el se mândrește că respectă indiciile legendare. Alături de el se vor află Frank Augustine, investigator și veteran de război, geologul Eric Magnunson și Eric „Deal' Deleel, cel mai tânăr membru al echipei și nepotul unul Vânător Olandez.

Cu munți blestemați ce se spune că au înnebunit bărbații și cu o mină de aur pentru care merită să ucizi, cel mai mare pericol al vânătorilor ar putea să se afle chiar lângă ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare