; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Secretele supereroilor (1)

History dezvăluie lumea supereroilor americani într-o nouă miniserie

11 December 2017

History transmite în exclusivitate  miniseria Secretele supereroilor', care prezintă, cu ajutorul unor prestigioşi creatori de la DC şi Marvel, povestea epocii moderne prin prisma celor mai mari eroi fictivi americani.

 

Prima parte a documentarului a fost difuzată sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 21:00, iar a doua parte a documentarului va fi difuzată pe 16 decembrie, de la aceeaşi oră.

Prima parte a serialului explorează crearea supereroilor legendari americani. De la realizarea unor personaje ca Superman, Batman, Captain America, Wonder Woman, Spider-Man şi mai departe, aceste legende pur americane au trecut prin decenii de război, triumf şi scandal, evoluând constant pentru a reflecta valorile schimbătoare ale ţării într-o lume tumultoasă. De la Al Doilea Război Mondial şi Vietnam la Watergate şi tragedia din 9 septembrie 2011, aceşti eroi mitici înglobează cele mai profunde frici şi cele mai mari aspiraţii ale Statelor Unite ale Americii. 

Partea a doua examinează rebelul american şi cum câteodată să fii un erou înseamnă să încalci regulile. De la început, supereroi ca X-Men, The Hulk, Black Panther, Iron Man, Luke Cage şi Wolverine au provocat autorităţile şi s-au luptat pentru cei mai puţin privilegiaţi, o luptă care arată diviziunile din lumea reală şi bătălia pentru justiţie. De la originile lor deseori controversate la revoltele recente ale poporului în filmele de astăzi, aceşti rebeli redefinesc conceptul de eroism' pentru noua generaţie.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare