; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

102 Minute

History comemorează 15 ani de la atentatele de la 11 septembrie

23 August 2016

History va difuza în exclusivitate două documentare dedicate atentatelor de la 11 septembrie 2001, pentru a comemora aniversarea a 15 ani de la tragedia care a zguduit întreaga lume. 102 minute care au schimbat America' și Steagul de la WTC' vor fi difuzate pe 3, respectiv, 17 septembrie, de la ora 21.00, pe History.

102 minute care au schimbat America

102 minute care au schimbat America

Documentarul 102 minute care au schimbat America', produs de History şi câştigător la premiile Emmy, ne prezintă minut cu minut desfăşurarea catastrofei din 11 septembrie 2001, folosind imagini din numeroase surse, printre care filmări de amator surprinse cu camera de luat vederi şi telefoane mobile, înregistrări din arhivele poliţiei şi pompierilor şi comentarii de la faţa locului de la echipele de salvare şi martorii oculari. Pe lângă interviuri şi perspective ale participanţilor la evenimente, această ediţie aniversară cuprinde şi idei ale persoanelor care au avut legătură cu evenimentele ulterioare. Acesta va fi difuzat sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 21:00, pe History.

Steagul de la WTC

Steagul de la WTC

În cadrul documentarului Steagul de la WTC', faimosul scriitor şi prezentator History Brad Meltzer urmăreşte căutarea steagului de la Kilometrul Zero, elucidând misterul dispariţiei sale şi prezentând testele care i-au demonstrat autenticitatea. Este evidenţiată activitatea poliţiei din Everett, Washington, ale cărei eforturi au ajutat la recuperarea steagului de la 11 septembrie', precum şi cea a experţilor în artă şi a criminaliştilor de renume ale căror teste au confirmat faptul că steagul era veritabil. Documentarul este produs de compania Left Right Productions, al cărei ajutor a fost esenţial pentru găsirea steagului, în cadrul comemorării a 15 ani de la atacurile de pe 11 septembrie la History. Steagul de la WTC' va fi difuzat sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 21:00.

Save

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare