; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

History anunță premiera unui nou sezon al reality show ului „Arme născute din foc”

History anunță un nou sezon al reality-show-ului „Arme născute din foc”. Când e premiera

03 April 2021

Postul History va difuza în premieră, din 15 aprilie, în fiecare joi de la ora 20.00, episoade din sezonul opt al reality show-ului „Arme născute din foc'

În sezonul 8 al seriei forja se încinge cu noi și inedite provocări, care vor ridica standardele mai sus ca oricând pe măsură ce armurierii cei mai buni din Statele Unite se întrec să făurească arme de colecție. În premieră, sezonul 8 are un prezentator nou: Grady Powell. Fost membru al Forțelor Speciale ale Armatei SUA, Powell este expert în supraviețuire și mobilitate, specializat în arme de dimensiuni mici. El a pășit pe urmele bunicului său care a luptat în al Doilea Război Mondial, precum și ale tatălui, de asemenea membru al Forțelor Speciale în timpul Războiului din Vietnam.

După ce a servit cu distincție ca membru al Beretelor Verzi, a devenit instructor pentru armată, poliție și civili în medicină traumatică, tehnici de salvare a vieții sau măsuri de utilizare defensivă a armelor. Experiența în trupele de elită și pasiunea pentru învățarea de noi abilități.

În fiecare episod al competiției, patru noi concurenți se luptă pentru a dovedi că pot construi arme cu propriile mâini, mai bine decât oricine altcineva. Participanții au de trecut o serie de provocări eliminatorii, folosind doar uneltele puse la dispoziție de organizatori. Fiecare provocare constă în crearea unei componente din arma finală. Aceștia vor recrea câteva dintre cele mai impresionante arme din istorie, printre care sabia legendară a lui Saladin, spada uriașă a lui William Wallace sau arma letală Vajra-mushti.

Acestea trebuie apoi să facă față evaluării stricte și testelor dure impuse de experții noștri, printre care se numără J. Neilson, Doug Marcaida și David Baker. Doar doi concurenți vor merge în runda finală, unde vor concura pentru a crea o armă legendară și pentru a câștiga titlul suprem de campion „Arme Născute din Foc'.

Foto History

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare