; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hillary Duff, obligată să semneze contract prenupţial

18 August 2010

Actriţa Hillary Duff (22 de ani), care s-a căsătorit weekendul trecut cu jucătorul de hochei Mike Comrie, a semnat un contract prenupţial, la dorinţa expresă a soţului care provine dintr-o familie foarte bogată, scrie „New York Post'. Familia acestuia are o avere estimată la peste 550 milioane de dolari.

„A fost o înţelegere prietenească. Se iubesc foarte mult şi amândoi ştiu că e doar o chestiune tehnică', spun apropiaţii actriţei.

Hillary Duff a devenit bogată graţie rolului Lizzie McGuire din filmul şi serialul omonim şi a altor pelicule precum „Cinderella Story', în timp ce Comrie (29 de ani) va moşteni o avere mare din Canada, de la familia lui: aceasta are o afacere de mobilă şi construcţii estimată la peste o jumătate de miliard de dolari. De altfel, porecla jucătorului este „The Brick' („Cărămidă'), derivată chiar de la afacerea familiei.

De-a lungul relaţiei, Comrie nu s-a uitat la bani atunci când a fost să-şi arate dragostea pentru Hillary: i-a făcut cadou o maşină de lux de 100.000 de dolari, i-a luat un inel de logodnă de un milion de dolari, iar nunta a costat şi ea peste o jumătate de milion.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare