; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hilary Swank vrea mai multe roluri comice

15 March 2011

Actriţa de 36 de ani a recunoscut că ar vrea să aibă mai multe partituri în comedii, deşi e cunoscută în principal pentru rolurile ei dramatice, din filme ca Băieţii nu plâng niciodată' şi O fată de milioane' (ambele i-au adus Oscarul pentru cea mai bună actriţă).

Swank, care va reveni pe marile ecrane cu horror-ul The Resident', în care joacă alături de Jeffrey Dean Morgan şi Christopher Lee, spune că unul dintre regizorii cu care a lucrat în trecut a lăudat-o ca pe una dintre cele mai amuzante persoane pe care le-a cunoscut.

Dacă mă gândesc la un actor sau o actriţă care joacă în comedii, mă gândesc imediat că sunt amuzanţi şi nu mi-i imaginez altfel. E omenesc. Împărţim totul în compartimente, aşa trecem prin viaţă', a spus ea despre impresia că ar fi mai sobră decât e de fapt.

Înţeleg de ce oamenii, când se gândesc la mine, se gândesc la drame. Pentru asta sunt cunoscută şi nu mă deranjează', a explicat ea. Pe de altă parte, Swank spune că abia aşteaptă să aibă şi roluri mai vesele în filme.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare