; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hilal Altinbilek   Ma numesc Zuleyha   Kanal D (1)

Hilal Altinbilek, Züleyha de la Kanal D, ne-a oferit un interviu în exclusivitate

25 March 2020

Hilal Altinbilek (29 de ani) este prinsă în prezent cu filmările la sezonul doi ale serialului „Mă numesc Züleyha' (care, până acum nu am aflat dacă au fost sau nu întrerupte din cauza pandemiei). Deși a lucrat intens în ultima perioadă, Hilal ne-a oferit un interviu în exclusivitate, în care ne-a povestit ce înseamnă pentru ea serialul difuzat de Kanal D. 

 

TV Satelit: Hilal, știu că filmezi în prezent pentru sezonul doi al serialului „Mă numesc Züleyha' („Bir Zamanlar Çukurova'). Cum este la filmări? 

Hilal Altinbilek: Petrecem multe ore la filmări, nu știu să vă spun exact câte, variază. Avem filmări de zi, de seară, putem depăși 12 ore. Că să nu mai spun că uneori pot interveni și anumite fenomene meteo care n-ar trebui să în unele scene, și atunci așteptăm ca ele să treacă, să se instaureze . Noi lucrăm cu multă implicare, empatizăm cu personajele noastre, iar atmosfera este una de familie. Câteodată nu simți că trec 12-14 ore dintr-o zi. Precum o familie, ne ajutăm, ne consiliem, dacă e cazul, povestim, râdem împreună și încercăm să fim cât mai buni pentru personajele pe care le interpretăm. 

Ce ai învățat de la personajul tău? Cum evoluează el în sezonul doi?

Züleyha mi-a întărit convingerea că dragostea merită susținută, trebuie păstrată și protejată indiferent de condiții, mai ales atunci când ea este împărtășită. Sezonul doi va fi plin de surprize, atât vă pot dezvălui.

Care este cea mai intensă scenă pe care ai filmat-o până în prezent?

Intense mi se par toate momentele în care Züleyha și Yilmaz (Ugur Güneș) se revăd, se iubesc. Dragostea lor e desăvârșită. Prin ochii Züleyhei pot spune că scenele care mi s-au părut dificile sunt cele de dragoste cu Demir (n.r. – Murat Ünalmış). Simțeam cum e să iubești pe cineva, dar să fii cu altcineva.

Cum te înțelegi cu colegii tăi, Murat și Ugur?

Foarte bine. Noi suntem o echipă închegată bine, suntem prieteni și dincolo de lumina reflectoarelor, pentru că doar așa reușim să transmitem celor de acasă, prin intermediul micului ecran, sentimente, trăiri. 

Ți-a dat vreun sfat actrița Vahide Perçin?

Să joc alături de Vahide (n.r. – Hünkar, în serial) mi se pare uluitor. Este o mare actriță, pe care o admir foarte mult. Trăiesc fiecare clipă, pe platourile de filmare, cu mare fericire. Uneori, când o privesc pe Vahide, mă pierd, atât sunt de impresionată. Pentru o actrița tânără ca mine, să lucreze alături de ea este uimitor. Vahide mi-a întețit de la început entuziasmul de a juca.

Cum s-a născut pasiunea ta pentru actorie?

Mi-a plăcut de mică să diferite personaje pe care le vedeam la televizor. Fără să mă vadă cineva din casă, interpretam în oglinda din baie, când eram copil, scenele văzute la televizor. Am început să iau lecții de actorie după absolvirea școlii primare, iar la 17 ani am mers la Istanbul, unde a dat probe pentru diverse roluri. Am intrat la Facultatea de Management Economic Extern, iar în 2010 am terminat cursurile Centrului de Arte Müjdat Gezen. Am debutat în anul 2011, cu un rol principal în serialul „Derin Sular'.

Ce rol ți-ar plăcea să interpretezi la un moment dat?

Îmi plac provocările așa că orice rol sunt sigură că îmi va îmbogăți experiența artistică. 

Care sunt pasiunile tale, cum îți place să-ți petreci timpul liber?

Timpul liber mi-l petrec citind, uitându-mă la filme, înotând sau jucând badminton. Ies cu prietenii și petrec cât de mult timp pot cu familia mea.

Cum arată ritualul tău de înfrumusețare și îngrijire corporală?

Ritual e mult spus, însă am câteva deprinderi sănătoase, cred eu. Sunt atentă la alimentație, la tot ce ține de nutriție. Atunci când îmi fac poftele însă, recuperez făcând sport intens. Scap rapid de caloriile adăugate. Sunt o înotătoare foarte bună, fac saună și joc badminton. Pielea mi-o îngrijesc folosind uleiul din semințe de smochine, îmi masez pielea cu el, dar îl și beau regulat. Încerc să mențin un echilibru în toate.

 

Proiecte viitoare

Frumoasa actriță Hilal Altinbilek, supranumită Angelina Jolie a Turciei, a făcut o impresie foarte bună cu rolul din serialul „Mă numesc Züleyha', impresionând producătorii de peste hotare. Conform hurriyet.com.tr., spaniolii i-ar fi propus să joace într-un film de dragoste alături de celebrul model iberic Jon Kortajarena. Dacă va accepta propunerea, Hilal va călători la Marbella (zona în care ar trebui să aibă loc filmările) pentru a-i da viață unei antrenoare de kiteboard, care se îndrăgostește de un afacerist.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare