Homepage  / Vedete străine

Hilal Altınbilek și Kenan Imirzalıoğlu vor juca împreună într-un serial. Primele informații despre noul proiect

Hilal Altınbilek și Kenan Imirzalıoğlu vor juca împreună într-un serial. Primele informații despre noul proiect
9

de Anda Dincă,

Doi actori cunoscuți publicului din România, Hilal Altınbilek (33 de ani) și Kenan Imirzalıoğlu (50 de ani), au bătut palma pentru a face pereche într-un serial de epocă produs de Ay Yapim, “İşgal Günlerinde Aşk” (“Dragoste în vremea ocupației”).

Acțiunea acestei producții, al cărei scenariu va fi semnat de Yılmaz Șahin („Ramo”, „Suleyman Magnificul”), se petrece în 1918. În prim-planul poveștii se află Ekrem Baydar (Kenan), un membru al unei organizații secrete înființate de Mustafa Kemal Atatürk, fondatorul Republicii Turcia, în timpul Războiului de Independență al Turciei. Conform gunes.com, serialul va avea premiera în 2025, la postul turcesc Now (fostul Fox).

Personajul principal feminin va fi dansatoarea Vera, care va construi o punte între mișcările de rezistență din Istanbulul ocupat și gruparea secretă condusă de Ekrem Baydar. Aceasta ar fi trebuit să fie jucată de Neslihan Atagül (“Dragoste infinită”, Fiica amabasadorului”), care a renunțat la proiect când a aflat că este însărcinată cu primul ei copil. Producătorii s-au decis ulterior asupra frumoasei Hilal Altınbilek, protagonista serialului de succes „Mă numesc Züleyha” (2018-2022).

Hilal Altınbilek (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

După „Mă numesc Züleyha”, Hilal nu a mai avut ocazia să facă parte dintr-un proiect ambițios. Însă acest lucru s-a schimbat odată cu serialul dramatic „Șahane Hayatım” („Viața mea minunată”), care s-a terminat în Turcia în luna iunie și care a primit multe aprecieri. Producția a spus povestea lui Șebnem (Hilal), o femeie greu încercată de viață, căreia i se întâmplă multe nedreptăți, dar care reușește să le depășească și să ducă traiul la care a visat mereu. Problemele apar din nou când trecutul ei criminal nu-i dă pace.

În ceea ce îl privește pe Kenant, el revine la seriale după o pauză mai lungă. Eroul din “Viață nedreaptă”, “Inimă nebună” și “Ezel” a jucat ultima oară în 2018, în mini seria de epocă „Mehmed: Bir Cihan Fatihi”. Ulterior, el s-a dedicat televiziunii, prezentând din 2019 până anul acesta show-ul „Vrei sa fii milionar?” („Kim Milyoner Olmak Ister?”). Pentru că a acceptat oferta celor de la Ay Yapim Kenan a predat competiția pe care a găzduit-o atâția ani lui Oktay Kaynarca.

Kenan Imirzalıoğlu (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 9

Actorul are un mariaj fericit cu Sinem Kobal din 2016, cei doi având împreună două fetițe: pe Lalin, născută în 2020, și pe Leyla, născută în 2022. La rândul ei, Hilal are o relație fericită de anul trecut cu Mehmet Can Uzun, un manager de hotel, scriu cei de la milliyet.com.tr.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton