; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

17 ani de Hi Q şi totul e încă bine

HI-Q lansează piesa „Poate m-ai iubit”, diseară, „În Ţara Minunilor”

28 November 2013

17 ani de Hi-Q şi totul e încă bineCe este frumuseţea? Cum o judecăm şi cum o clasificăm? Ce rol are fotografia în ilustrarea frumosului? Cum alungăm stresul şi gândurile sinucigaşe? Ce ne face să râdem cu poftă? Cum sună una dintre noile piese ale trupei HI-Q? Sunt câteva dintre curiozităţile ediţiei de săptămâna aceasta a emisiunii „În Ţara Minunilor'.

Diseară, de la ora 20.10, la TVR 2, vor vorbi „În Ţara Minunilor' despre standardele de frumuseţe şi despre felul în care le percep oamenii Elena Toloş, un exemplu de optimism pus în slujba celorlalţi, şi Florin Costache, fotograful care i-a suprins frumuseţea prin lentila obiectivului.

Florin Grozea trece la hip-hop

Dacă într-o ediţie precedentă a realizat un featuring alături de Cosmin de la Cassa Loco, Florin revine joia aceasta cu un moment de hip-hop interpretat împreună cu artistul de stand-up comedy Dan Badea.

Cabinetul cu servicii gratuite o zi pe săptămână

Un alt actor preocupat de zâmbetul oamenilor care vin la spectacolele sale este George Bonea, care a investit într-un cabinet de psihoterapie, în care cei cu „gânduri negre' pot fi trataţi gratuit în fiecare zi de miercuri. Care sunt metodele de tratament ale terapeutului Denisa Popescu şi cum a prins contur ideea acestui tip de serviciu de consiliere veţi afla chiar de la cei care au pus bazele acestui cabinet.

Cum arată colecţia vestimentară „Suflecată pân la brâu'

Pentru că poveştile cu ii au darul de a ne trimite cu gândul înapoi în timp, în lada de zestre a bunicii, telespectatorii vor avea ocazia să-l cunoască joi pe designerul Adrian Oianu, care a lansat 10 colecţii în 4 ani. Designerul le va povesti telespectatorilor despre ultima sa colecţie, „Suflecată pân la brâu', dar şi despre impactul iei româneşti în afara graniţelor României.

Ovi şi Ionuţ din echipa Times New Roman sunt pregătiţi cu ştiri amuzante, fetele de la Blaxy Girls dezvăluie istoria trupei, iar HI-Q lansează o piesă nouă – „Poate m-ai iubit'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare