; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hercule Poirot

Detectivul Hercule Poirot revine începând de astăzi în grila postului DIVA

17 February 2015

Hercule Poirot, detectivul belgian devenit celebru datorită romanelor Agathei Christie, revine în atenția publicului o dată cu aniversarea, în 2015, a 125 de ani de la nașterea autoarei. 

Poirot res

Când Agatha Christie a murit în 1976, la vârsta de 85 de ani, devenise cea mai populară scriitoare din lume. Cu vânzări de peste două miliarde de exemplare, ea obţinuse imposibilul: mai mult de o carte publicată anual începând cu anii 1920, fiecare devenind un bestseller.

Diva a difuzat, în ultimii ani, toate sezoanele serialului „Hercule Poirot'. Serialul britanic urmărește cazurile rezolvate de Hercule Poirot, detectivul belgian care, cu ajutorul „micuţelor lui celule cenuşii', ajută poliţia să dezlege misterele din Marea Britanie a în anilor 30. David Suchet joacă rolul principal al celebrului detectiv, iar interpretarea sa i-a adus o mulţime de premii şi nominalizări, printre care şi una la Premiile BAFTA.

Fanii cărților Agathei Christie și ai detectivului creat de aceasta au ocazia să revadă la Diva, începând din 17 februarie, episoadele din sezoanele 11, 12 și 13 ale serialului. De luni până vineri, de la ora 14:00, va fi difuzat câte un episod de două ore, iar reluările vor fi sâmbăta și duminica de la 16:00, câte două episoade.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare