Homepage  / Filme Online / Prime Video

Henry Cavill va juca în „Voltron”, dar are pe listă și alte proiecte. În ce filme îl vom mai vedea

Henry Cavill va juca în „Voltron”, dar are pe listă și alte proiecte. În ce filme îl vom mai vedea
9

de Andreea Hentea,

Henry Cavill va juca în filmul „Voltron”, versiunea live-action a unui serial de animație american inspirat, la rândul său, de o serie anime japoneză din anii ’80. Ce știm deocamdată despre viitorul film, care va fi produs de studiourile Amazon MGM, și în ce proiecte urmează să îl mai vedem pe Henry Cavill.

Henry Cavill va juca în „Voltron”, dar are pe listă și alte proiecte

Filmul „Voltron”, cu Henry Cavill în rolul principal, va fi regizat de Rawson Marshall Thurber, care a scris și scenariul, împreună cu Ellen Shanman, scrie variety.com. Cel mai recent proiect regizat de Rawson Marshall Thurber este „Red Notice” (2021), difuzat de Netflix, care i-a avut ca protagoniști pe Gal Gadot, Ryan Reynolds și Dwayne „The Rock” Johnson. Regizorul a mai colaborat cu Dwayne „The Rock” Johnson la „Skyscraper” (2018), în care actorul a jucat, de asemenea, rolul principal.

Deocamdată, detaliile legate de povestea propriu-zisă sunt strict secrete. Henry Cavill i se va alătura lui Daniel Quinn-Toye, un debutant în cinema care fusese deja distribuit în „Voltron” și care este cunoscut în televiziune pentru „Badults”, un sitcom lansat în 2013. Tot el a fost și dublura lui Tom Holland în spectacolul „Romeo și Julieta”, montat în această primăvară la un teatru din West End.

Henry Cavill va deveni tata pentru prima oara Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Serialul animat „Voltron: Legendary Defender”, produs de DreamWorks și difuzat de Netflix între 2016 și 2018, timp de opt sezoane, urmărea o echipă de exploratori spațiali care pilotau câțiva super-roboți giganți pentru a proteja universul împotriva răului, iar printre actorii care și-au împrumutat vocile personajelor se numără Jeremy Shada („Să-nceapă aventura”), Tyler Labine („Spitalul Bellevue”) și Steven Yeun („Râcă”). La baza sa a stat o serie anime japoneză creată de către Toei Animation, care a dat naștere, de altfel, mai multor producții americane, cea mai cunoscută fiind acest „Voltron: Legendary Defender”.

Ce planuri mai are actorul

Henry Cavill a avut, recent, o apariție cameo (ca variantă a lui Wolverine – „Cavillrine”) în blockbusterul „Deadpool and Wolverine”, lansat în această vară. La începutul anului l-am văzut în comedia de spionaj „Argylle: Superspionul”, regizată de Matthew Vaughan, iar în primăvară în comedia de acțiune „Ministerul războiului fără mănuși”, regizată de Guy Ritchie și difuzată de Prime Video.

El a terminat deja filmările la drama de acțiune „In The Grey” (2025), regizată tot de Guy Ritchie, care se va lansa în cinematografe în luna ianuarie și care se învârte în jurul a doi specialiști în extracție care trebuie să ajute o negociatoare să evadeze. Alături de el îi vom vedea pe Jake Gyllenhaal, Rosamund Pike, Eiza González și Carlos Bardem.

Henry Cavill va juca și în noul „Highlander”, în regia lui Chad Stahelski („John Wick: Capitolul 4”), în „Enola Holmes 3” și în drama romantică „The Rosie Project”, scrisă și regizată de Steve Falk.

Eroul său este un profesor universitar ghinionist, care creează un chestionar elaborat în efortul de a-și găsi o soție, apoi întâlnește o femeie total non-conformistă, care îi dă toate raționamentele peste cap și care ar putea fi chiar jumătatea sa. Până la proiectul la care visează din copilărie, „Warhammer 40.000”, pe care ar urma să-l realizeze tot în colaborare cu studiourile Amazon MGM, Henry Cavill are o mulțime de lucruri care îl vor ține ocupat.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton