; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Henry Cavill

Henry Cavill va juca în „Misiune: Imposibilă 6”

17 March 2017

Noul Superman îi va da o mână de ajutor sau îi va pune beţe în roate – nu ştim încă – agentului Ethan Hunt (Tom Cruise) în a şasea parte a francizei cinematografice, scrie deadline.com.

Anunţul a fost făcut de regizorul filmului „M:I 6 – Mission Impossible, Christopher McQuarrie, pe contul său de Instagram:

„Auzi, @henrycavill. Mi-a venit o idee. Sunt curios dacă te-ar interesa un rol în a şasea parte a seriei «Misiune: Imposibilă».

Actorul Henry Cavill (33 de ani) a răspuns, comentând:

„Cum aş putea să-i spun nu unui bărbat cu un păr atât de perfect…'.

Schimbul de replici a continuat:

„Excelent, @henrycavill. Dar există câteva condiţii: trebuie să îţi placă înălţimile extreme, urmăririle în viteză, motoarele de tot felul (mai ales aeriene), cascadoriile, armele de foc şi expoziţiunea lipsită de continuitate. Suntem în regulă?', a scris McQuarrie.

„@christophermcquarrie, doar dacă mă laşi să zbor în realitate', a adăugat Cavill. „@henrycavill, cred că am spus deja că vor exista cascadorii. Te bagi?', a replicat regizorul. „O, OK… mă bag!', a spus actorul.

„Excelent, @henrycavill. Bun-venit la bord. Contul tău social media se va autodistruge în 5 secunde', a încheiat McQuarrie.

Cea de-a cincea parte a seriei „Misiune: Imposibilă' va ajunge în cinematografele noastre anul viitor, pe 27 iulie. Din distribuţie mai face parte Rebecca Ferguson.

Foto: https://www.facebook.com/henrycavill/photos

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare