Homepage  / Vedete străine

Henry Cavill va deveni tată pentru prima dată! Cine este Natalie Viscuso, cea care îi va dărui un copil lui „Superman”

Henry Cavill va deveni tată pentru prima dată! Cine este Natalie Viscuso, cea care îi va dărui un copil lui „Superman”
10

de Roxana Mirea,

Henry Cavill va deveni tată pentru prima oară. Iubita lui, Natalie Viscuso, este însărcinată cu primul lor copil. Actorul a confirmat vestea, iar anterior el și iubita lui au fost surprinși de paparazzi. Cu acest prilej, au apărut primele imagini cu Natalie însărcinată. 

Henry Cavill va deveni tată pentru prima oară 

Henry Cavill va deveni tată! Starul din „The Man of Steel”, în vârstă de 40 de ani, așteaptă primul său copil cu iubita sa Natalie Viscuso, a confirmat el. Actorul a oferit un interviu pentru Access Hollywood la premiera din New York a filmului „The Ministry of Ungentlemanly Warfare”, unde a împărtășit fericita veste, potrivit People.

Sunt foarte entuziasmată de asta. Atât eu, cât și Natalie suntem foarte încântați. Sunt sigur că veți vedea mult mai multe despre asta”, i-a spus Cavill reporterului publicației, atunci când aceasta l-a întrebat despre paternitate. 

Înainte ca interviul să se încheie, reporterul a adăugat că starul de cinema va fi „un tată grozav”. „Mulțumesc”, a răspuns el cu un zâmbet. 

Cuplul a fost văzut în New York duminică, 14 aprilie. Natalie Viscuso a purtat o rochie neagră mulată, iar actorul purta o jachetă albastră peste un tricou și pantaloni albaștri. Cei doi se țineau de mână. În plus, cu ocazia acestei ieșiri, Natalie Viscuso și-a afișat burtica de graviduță. 

Henry Cavill va deveni tata pentru prima oara Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Despre relația dintre Henry Cavill și iubita lui 

Henry Cavill și directoarea de televiziune Natalie Viscuso și-au oficializat relația pe Instagram în aprilie 2021, la scurt timp după ce au fost văzuți la o plimbare romantică, în Londra.  

„Acesta sunt eu arătând liniștit și încrezător cu puțin timp înainte ca frumoasa și geniala mea iubită, Natalie, să mă distrugă la șah”, a scris actorul în dreptul unei imagini cu iubita lui. 

Într-o postare separată cu aceeași imagine, Natalie Viscuso a scris: „Îl învățam pe dragul meu Henry cum să joace șah… sau… poate că m-a lăsat să câștig?”  

Henry Cavill și Natalie Viscuso și-au făcut în cele din urmă debutul pe covorul roșu la premiera filmului „Enola Holmes 2”, în octombrie 2022.  

Sursa Foto: profimedia, hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton