; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

28913820 0 image a 2_1590638750164

Henry Cavill în discuții să revină în rolul lui Superman. Se pregătește o nouă producție

28 May 2020

Henry Cavill încă nu renunță la pelerina lui Superman. Surse au confirmat pentru Variety că actorul, care a jucat în pelicula „Man of Steel', se află în discuții pentru a reveni în rolul lui Superman într-un nou film DC Comics.

Cavill a jucat rolul eroului și „Batman v Superman' în 2016 și în „Justice League'. În cadrul unui interviu oferit în decembrie pentru Mens Health actorul a dezvăluit că nu a renunțat la rol:

„Pelerina este încă în dulap este încă a mea. Nu am renunțat la rol. Sunt încă multe de oferit pentru Superman. O mulțime de povești de realizat. Tot ce vă pot spune este că veți vedea mai multe în viitor', declara atunci Henry Cavill.

Actorul a jucat rolul dual al lui Clark Kent/Superman în Man of Steel, în Batman v. Superman: Dawn of Justice și Justice League. Acesta și-a făcut debutul în The Count of Monte Cristo și a mai apărut în The Tudors (serial nominalizat la Golden Globes), Whatever Works, Immortals, Cold Light of Day și The Man from U.N.C.L.E. Henry Cavill a co-fondat Promethean Productions împreună cu Charlie Cavill (fratele său) și Ben Blankenship.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare