; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hell

„Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ pune la bătaie 80.000 de euro

08 July 2014

Show-ul culinar care va debuta în toamnă la Antena 1 îl va premia pe cel mai talentat participant cu suma sus-menţionată, dar şi cu un contract la un restaurant de top din Bucureşti.

Atât bucătarii cu diplomă, cât şi amatorii sunt aștepați la preselecțiile care vor avea loc week-endul acesta, pe 12 și 13 iulie, la hotel Pullman din București, începând cu ora 10.00.

Participanții sunt invitaţi să aducă cel mai bun preparat al lor, care să-i definească şi totodată care să impresioneze juriul şi să le aducă un loc în cadrul competiției.

Show-ul Hells Kitchen' va fi jurizat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu (foto, de la st. la dr.), fostele vedete de la MasterChef' (Pro TV), care s-au mutat cu tot cu echipă la Antena 1, în această vară.

Singurul ingredient pe care trebuie să-l ai la tine tot timpul este perseverența', îi sfătuiește chef Scărlătescu pe cei care doresc să intre în Iadul Bucătarilor'. Noi, cei trei care au învățat România să jurizeze mâncarea – în restaurante, acasă, pe terase, la TV, oriunde – suntem pregătiți să vă arătăm care este viața într-o bucătărie profesionistă și ce se ascunde în spatele unei farfurii perfecte'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare