; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_030914_HK_0042

”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, porție dublă pe 2 și 3 decembrie

02 December 2014

Săptămâna aceasta Antena 1 difuzează două ediții 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor': pe 2 și 3 decembrie, marți și miercuri, de la 20.30. Show-ul de la Antena 1 va intra, marți, în confruntare directă cu MasterChef', de la Pro TV.

Așa se face că săptămâna le aduce bucătarilor rămași în cursă o probă solicitantă, la care trebuie să dea dovadă nu numai de rapiditate, ci și de abilitatea de a se adapta.

[Not a valid template]

Cele două echipe vor face slalom printre diverse garnituri, iar jocul pus la cale de cei trei jurați va continua cu sarcina de a combina anumite garnituri cu carne de pește, pui și porc. Regulile probei le vor da bătăi de cap concurenților și doar o echipă va primi recompensa unei zile petrecute la restaurant, billiard și bowling, în vreme ce învinșii vor rămâne în continuare în bucătărie pentru a pregăti pâine și crème brûlée.

Antipatiile deja formate în casa 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' le vor da iar de furcă tuturor. Cătălin și Valentina nu sunt pe aceeași lungime de undă, în vreme ce conflictul dintre Andreea și Angi se va adânci în momentul în care aceasta din urmă va arunca la gunoi foile pentru millefeuille pregătite de Andreea, pe motiv că sunt arse. Cum va reacționa aceasta și ce atitudine va adopta, dar și cine pierde tunica de bucătar și pleacă acasă, telespectatorii Antena 1 vor afla marti, 2 decembrie, de la 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare