; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hell’s Kitchen

”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” își alege câștigătorul în această seară

22 December 2014

Diseară, de la 20.30, Antena 1 difuzează finala 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor'. După o luptă aprigă și un tur de forță prin probe care mai de care mai solicitante, după o experiență de neuitat într-o bucătărie profesionistă, din cei 20 de concurenți intrați în cursa pentru marele premiu de 80.000 de euro numai doi se vor confrunta în marea finală.

Hells Kitchen

Eliminare după eliminare, service după service, rândurile s-au stâns la Hells Kitchen' până când cei mai buni doi concurenți au ajuns să stea față în față în finală și să se dueleze în preparate semnătură. Cătălin Badici și Tavi Oprea sunt cei doi finaliști ai primului sezon și fiecare dintre ei pășește cu sașnse egale în ultima bătălie culinară.

Cei doi finaliști vor avea la dispoziție o echipă formată din foștii concurenți cu care să țină un ultim service în restaurantul Hells Kitchen', pentru o seară decisivă: numai unul dintre ei va câștiga locul întâi, premiul de 80.000 de euro și un contract într-un restaurant de top.

Restaurantul 'Hells Kitchen' va fi plin ochi, iar vedete precum Andreea Berecleanu, Pacha Man, Răzvan Simion, Adela Popescu și Radu Vâlcan, Nicolai Tand, Jojo, Daniel Buzdugan, Corina, Giulia vor sosi la cină.

Emoțiile vor da în clocot pentru cei doi finaliști, iar deliberarea celor trei chefi îi va ține cu sufletul la gură pe toți cei prezenți. Marea finală Hells Kitchen' va aduce și alte probe surpriză, dar și multă tensiune, atât pentru cei doi finaliști, cât și pentru jurați, care au misiunea de a alege pe cel mai bun dintre cei mai buni.

'Va fi o finală cu emoții și presiune mare', spune chef Bontea.

'Ca finalist, ai 50 % șanse să câștigi, iar presiunea e foarte mare. Este însă și cea mai grea decizie pe care trebuie să o luam noi, jurații.'

La rândul lui, chef Dumitrescu spune că nimic nu se compară cu adrenalina pe care ți-o dă service-ul à la carte, lucru care nu va lipsi nici de la ultima probă a show-ului.

'Cei ajunși până în acest punct vor putea face față oricăror dificultăți de acum înainte pentru că au psihicul antrenat, munca în bucătărie este extrem de dificilă, iar ei au avut de trecut până aici peste niște momente cu adevărat cumplite.'

Iar chef Scărlătescu promite o finală plină de emoție, cu multe vedete venite să ia masa în restaurant, dar și cu mâncare bună: 'Concurenții au învățat ceva până aici!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare