; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1__HELL

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” începe pe 22 septembrie la Antena 1

10 September 2014

Cel mai nou show culinar, Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor', începe la Antena 1 pe 22 și 23 septembrie. Noua emisiune va fi difuzată în fiecare luni și marți, de la 20.30.

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1__HELL'S Kitchen_20140827_0748

Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' este o producție jurizată de foștii masterchefi de la Pro TV, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

„Suntem nerăbdători să vedeți la ce lucrăm în perioada asta', mărturisește Florin Dumitrescu. Suntem în toiul filmărilor (…), într-un decor cu totul și cu totul spectaculos, într-un regim aparte, pentru că cei 20 de concurenți sunt monitorizați tot timpul. Asta e de fapt una dintre noutățile absolute cu care acest format vine pe piața show-urilor culinare', mai spune cheful.

La rândul lui, chef Sorin Bontea recunoaște că proiectul este o provocare în sine și pentru ei trei, jurații: Cei de acasă sunt obișnuiți să ne vadă privirile dure și să ne audă comentariile acide. Pot să vă dezvălui că nu ne vom dezice nici de această dată, mai ales că acum vorbim de concurenți care au ceva experiență în acest domeniu.'

Cât despre chef Scărlătescu, acesta recunoaște că telespectatorii vor avea parte de multe momente savuroase în show, pentru că cei 20 de concurenți locuiesc practic împreună non-stop: Ei stau într-o casă special amenajată pentru ei, lipită de restaurant și bucătărie. Veți vedea însă și momente tensionate, de asta pot să vă asigur, pentru că nu e ușor să ții bucătăria unui restaurant în care vin și multe vedete, apoi veți vedea și momente spectaculoase cu probe la care nici nu vă gândiți, dar și filmări în locuri inedite.'

În lupta lor pentru a supraviețui în bucătărie și pentru a câștiga concursul și marele premiu în valoare de 80.000 de euro, cei 20 de concurenți vor fi supravegheați și de cele două ajutoare ale juraților, sous-chefii Alex Petricean (DArtagnan) și Mimi Nicolae.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare