Homepage  / Știri

Un somelier, prezentatorul show-ului “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Un somelier, prezentatorul show-ului “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

de Redactia Tvmania

De azi, de la ora 20.30, show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” își deschide porțile pentru cea mai aprigă luptă culinară.

Pe lângă cei 20 de concurenţi, cei trei juraţi şi cei doi sous-chefi, din echipa  “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, face parte și Virgil Mănescu, cel care va fi şeful de sală şi maestrul de ceremonii în restaurantul cu pretenţii al show-ului.

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1__HELL'S Kitchen_20140827_0886

De profesie somelier și consultant în alimentație publică, Virgil povestește că la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” se simte ca un dirijor în fața orchestrei: ”Rolul meu în acest show este acela de gazdă absolută, care transformă fiecare vizită a musafirilor în ”Hell’s Kitchen” într-o amintire memorabilă. Precum dirijorul unei orchestre simfonice, care ține în mână bagheta dirijorală, așa și eu transform „iadul” într-o armonie perfectă. Maître D’ este acea persoană ce are funcția unui ambasador, el fiind „de facto” o persoană cu un nivel de pregătire profesională superioară. În fiecare zi, înaintea deschiderii restaurantului, el are și alte îndatoriri, ”, spune el.

Cu joburi diverse, precum somelier, director de restaurant, director de agenție de turism și director de hotel cu licență internațională, actualmente consultant în alimentație publică, Virgil Mănescu e de părere că împreună cu cei trei jurați ai emisiunii, chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, poate să schimbe percepția asupra meseriilor din această sferă.

“Pentru moment profesia de Maître D’ este privită cu reticență, ca aproape toate meseriile conexe alimentației publice. Relația mea cu cei trei jurați a fost una de fuziune instantă, confirmând că atunci când maeștrii se întâlnesc lucrurile nu pot decurge decat pozitiv. Cred cu tărie că noi, generația nouă de profesioniști, avem obligația morală de a avansa și de a ”renaște” aceste nobile profesiuni”, încheie Virgil.

Salvarea și medicii ajung la “Hell’s Kitchen” încă de la prima ediție

Prima ediție “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” aduce la Antena 1 și prima probă culinară din concurs: signature dish. Fiecare dintre cei 20 de concurenți are sarcina de a găti acel preparat care îl reprezintă, acel fel cu care speră să impresioneze pretențioasele papile gustative ale juraților și care să îi facă demni de tunica de bucătar. Despre ce farfurii este vorba și ce reacții vor avea chefii atunci când vor degusta, telespectatorii Antena 1 vor descoperi luni, 22 septembrie, de la ora 20.30.

Urmărește-ne pe Google News
Cel mai nou VIDEO
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton