; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Helen Mirren s-a simţit bine la nudişti

28 June 2011

ITV3 Crime Thriller Awards - ArrivalsActriţa britanică Helen Mirren (65 de ani) a renunţat complet la haine pe plajă de trei ori în viaţă şi a povestit, pentru „The Sun', că experienţa i s-a părut una eliberatoare.

„Am fost de vreo trei ori la nudişti. Este o experienţă naturală şi îţi schimbă instantaneu modul în care priveşti nuditatea şi sexualitatea', a povestit actriţa care şi-a dezgolit trupul de câteva ori pe micul şi marele ecran.

Mirren – care este căsătorită cu regizorul Taylor Hackford – spune că aceste roluri îndrăzneţe i-au creat o imagine publică falsă, de petrecăreaţă („Nu sunt fan al cluburilor de noapte, nu am fost niciodată într-unul', spune ea) şi de femeie cu corp trăsnet.

Ea a declarat, în primăvara acestui an, că nu e frumoasă, dar știe că e sexy și dorită de reprezentanții sexului opus. „Nu am fost niciodată frumoasă. Sexualitatea este ceva diferit. Nu mă deranjează să fiu sexy – dar în condiţiile mele. Mereu m-am simţit confortabilă cu sexualitatea mea', a spus actriţa.

„Ca să fiu sinceră, vreau mult mai mult o cămaşă de noapte frumoasă decât goliciunea. Nu sunt încrezătoare în felul în care arăt. Câteodată mi se pare că arăt ca fundul unui autobuz. Am un corp urât. Să fim realişti, Naomi Campbell are un corp trăsnet'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare