; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Helen Mirren nu pune mare preţ pe romantism

17 June 2010

Helen MirrenActriţa de 64 de ani, care s-a căsătorit cu regizorul Taylor Hackford(65 de ani) în 1997, după ce au trăit 15 ani împreună, insistă că loialitatea şi înţelegerea sunt principalele ingrediente ale unei relaţii de succes, anunţă celebritywonder.com.

„Taylor nu este romantic, dar compensează prin loialitate şi sinceritate. Aleg aceste două calităţi în defavoarea serilor romantice oricând. Am avantajul incredibil de a avea un soţ care este loial şi înţelegător. În schimb, îi ofer aceleaşi lucruri', a spus Helen Mirren.

„Îmi admir soţul şi cred că acesta este un lucru esenţial. Nu cred că te poţi îndrăgosti de cineva doar pentru că îl admiri, însă nici nu sunt de părere că poate exista dragoste fără admiraţie', a completat actriţa din „Jocuri la nivel înalt' (2009).

Helen Mirren l-a cunoscut pe Taylor Hackford când trecuse deja de 30 de ani şi crede că acest lucru le-a făcut relaţia mai puternică, din moment ce amândoi erau destul de maturi pentru a nu se lăsa dezbinaţi de carierele alese.

„Mă susţine în viaţa de zi cu zi şi în carieră. Îmi dă putere şi eu fac la fel pentru el. Ne-am unit destinele ca adulţi, deja formaţi din punct de vedere profesional'.

„Legende din regatul bufniţelor', următorul film în care a fost distribuită Helen Mirren, este regizat de Zack Snyder şi apare în cinematografele din România pe 8 octombrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare