Homepage  / Vedete străine

Helen Mirren, despre relația de iubire neîmplinită cu Liam Neeson. Ce cadou inedit i-a dat actrița

Helen Mirren, despre relația de iubire neîmplinită cu Liam Neeson. Ce cadou inedit i-a dat actrița
9

de Roxana Mirea,

Helen Mirren și Liam Neeson au trăit o frumoasă poveste de dragoste în anii '80, însă nu le-a fost menit să fie împreună, după cum a mărturisit acum actrița. Helen, în vârstă de 77 de ani, și-a amintit de relația cu celebrul actor și a dezvăluit ce cadou inedit i-a dat, cu ani în urmă.

Helen Mirren, despre relația cu Liam Neeson

Helen Mirren se destăinuie despre relația pe care a avut-o cu Liam Neeson în anii ’80. Într-un nou articol de copertă pentru AARP The Magazine, publicat marți, actrița, în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit că „toți iubiții mei trebuiau să aibă o cămașă făcută de mine”.

Pe lista bărbaților care dețin cămăși făcute în casă de Mirren se numără Peter O’Toole, soțul ei, regizorul Taylor Hackford (cu care a sărbătorit cea de-a 25-a aniversare în decembrie 2021), și Liam Neeson, în vârstă de 70 de ani, cu care a avut o relație între 1980 și 1985.

„Am făcut una pentru Liam, în mod ciudat”, a adăugat Mirren în interviu când a fost întrebată dacă Neeson deține una dintre cămășile făcute de ea. Actrița a continuat apoi să explice că, deși ea și Neeson „s-au iubit”, relația lor nu a fost făcută să dureze.

Nu am fost meniți să fim împreună în acest fel, dar ne-am iubit foarte, foarte mult”, a declarat ea pentru presă. „Îl iubesc profund până în ziua de azi. Este un tip atât de uimitor„. În timpul interviului, Mirren a râs când i s-a sugerat că are de fapt „propria ei linie de cămăși”, numind articolele „cămăși foarte proaste”.

Venice – Madres Paralelas PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum s-au cunoscut Helen Mirren și Liam Neeson

În altă parte a interviului, Helen Mirren a spus „ne schimbăm total„, când a fost întrebată dacă crede că s-a schimbat de-a lungul anilor. „Adică, sunt o persoană complet diferită față de cea care eram la 22 sau 23 de ani”, a spus Mirren. „Chiar și pielea ta se schimbă. Corpul tău se schimbă. Modul în care gândești se schimbă”.

Într-o apariție din ianuarie 2018 în cadrul emisiunii The Graham Norton Show, Neeson și Mirren au declarat că au locuit împreună timp de patru ani în timpul idilei lor, care a început după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului „Excalibur” din 1981.

Neeson a recunoscut că a fost dragoste la prima vedere, spunând că „a fost îndrăgostit” de actriță. După relația lui Mirren cu Neeson, ea a început să se întâlnească cu regizorul Hackford, după ce s-au cunoscut în timpul audiției pentru filmul „White Nights” din 1985. Mirren a câștigat rolul, dar și pe regizor, cu care s-a căsătorit în decembrie 1997.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton