; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Heidi Klum şi-a dat jos lenjeria intimă în public

04 March 2011

robbie williams şi heidi klum, vedete exhibitionisteTeribilismul nu are limite când vine vorba de celebritate. Sub imperiul emoţiilor sau pur şi simplu “luate de val”, vedetele se dezbracă de caracter şi de haine nu doar în pictoriale.

Obişnuită să apară în ipostaze incendiare, la prezentări de modă sau în reviste, modelul Heidi Klum (37 de ani) nu s-a sfiit să uimească publicul cu un gest “nepremeditat” de această dată.

Prezentă la petrecerea organizată de Elton John după Gala Premiilor Oscar, frumoasa soţie a solistului Seal a făcut un gest cel puţin exagerat, surprinsă de camere când şi-a lăsat lenjeria intimă ca donaţie lui Jay Leno.

Rugată de reporterul emisiunii “Tonight Show”, să contribuie la “pungă cu cadouri” a lui Jay Leno, vedeta nu a ezitat şă îşi dea jos lenjeria intimă de sub rochia elegantă marca Julien MacDonald.

Deşi iniţial  s-a uitat în poşetă, Heidi Klum a considerat că darul trebuie să fie mai personal.

Heidi nu este însă singura vedetă care a făcut un astfel de gest.

Şi Robbie Williams a facut un gest asemănător, tot în cadrul unei emisiuni televizate.

Invitat la o emisiune TV, în timpul concertului susţinut de Take That în Danemarca, Robbie Williams şi-a arătat posteriorul fanilor care îl filmau prin geam, dar nu înainte ca prezentatorul emisiunii să îi ofere în schimb 20 de lire.

Acesta şi-a dat pantalonii jos şi s-a aşezat pe canapea fără a se mai osteni să îi ridice la loc.

Până la urmă toată lumea a avut de câştigat, mai ales fanele înnebunite ale artistului britanic.

Robbie Williams şi-a mai arătat fundul într-o emisiune TV, când prezentatorul i-a dat 10 lire sterline doar ca să îşi satisfacă dorinţa sa ardentă.

Sursa: : Unica.ro
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare