Homepage  / Vedete străine

Heidi Klum, imagini spectaculoase din vacanță. Modelul s-a fotografiat în cel mai provocator costum de baie, la 51 de ani

Heidi Klum, imagini spectaculoase din vacanță. Modelul s-a fotografiat în cel mai provocator costum de baie, la 51 de ani
13

de Cristina Țapu,

Heidi Klum, în vârstă de 51 de ani, este una dintre cele mai apreciate modele ale tuturor timpurilor. Deși a trecut de prima tinerețe, Heidi nu ezită să pozeze ori de câte ori are ocazia în ipostaze provocatoare și în ținute sumare. Soția artistului s-a fotografiat, de această dată, în costum de baie și a făcut furori în rândul fanilor.

Heidi Klum, imagini spectaculoase din vacanță

Heidi Klum are 51 de ani și este căsătorită din anul 2019 cu artistul Tom Kaulitz, care este cu 17 ani mai mic decât ea. În ciuda diferenței de vârstă care există între ei, cei doi par să se înțeleagă din priviri și să trăiască o poveste de dragoste așa cum doar în filme putem vedea. Heidi este o femeie frumoasă, un model de succes și, deși a trecut de prima tinerețe, are un trup tras ca prin inel.

heidi 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Soția lui Tom s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, cu decupaje ample, care nu a lăsat prea multe imaginației și a distribuit imaginile în mediul online. Modelul are un abdomen tonificatm, picioare lungi și lipsite de celulită și un zâmbet care ar putea cuceri pe oricine.

Heidi Klum și Tom Kaulitz au sărbătorit 5 ani de căsătorie

Heidi și Tom Kaulitz se bucură de vacanță în aceste zile și sărbătoresc cinci ani de la momentul în care au decis să devină oficial soț și soție. Deși relația lor a fost criticată la început, timpul a trecut, iar criticii au început să accepte legătura lor. Heidi nu a dat niciodată curs comentariilor răutăcioase și preferă să nu răspundă mesajelor care au un ton nepotrivit.

80th Annual Golden Globe Awards – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

În timpul unui joc de tipul „Ja sau Ne” (care înseamnă „da sau nu” în limba germană, limba maternă a lui Heidi Klum), jurata de la America’s Got Talent a fost întrebată: „Îți mai dorești să ai un copil?”. Și, deși scopul jocului este de a oferi răspunsuri cu da sau nu, Heidi Klum, care este mama a patru copii, a spus că se situează undeva la mijloc în privința acestui subiect, potrivit etonline.com. „Uneori e ca și cum ne…ja, ne, ja, ja, ne, ja, ne, ja, ne, ja, ne, ja. Depinde ce zi este. Uneori tind spre da, alteori tind spre nu”, a glumit Klum, fluturând paleta înainte și înapoi. 

În timp ce bebelușul numărul 5 ar putea apărea oricând, Klum este mama modelului Leni, pe care o are din relația cu Flavio Briatore. Modelul mai are trei copii, pe lângă Leni: pe Henry, pe Johan și pe Lou, pe care îi are alături de artistul Seal.

Sursă foto: Hepta – Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton