Homepage  / Vedete străine

Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut. Cum arată actrița din „Melrose Place” într-o zi obișnuită

Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut. Cum arată actrița din „Melrose Place” într-o zi obișnuită
11

de Andra Stana,

Heather Locklear, una dintre protagonistele celebrului serial „Melrose Place”, a fost surprinsă recent pe străzile din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, iar mulți dintre fanii ei au fost luați prin surprindere de felul în care a ajuns să arate.

În fotografiile făcute de paparazzi, actrița, care are astăzi 61 de ani, era așezată pe o bordură, în timp ce aștepta o mașină. Potrivit Daily Mail, Locklear, care părea abătută și total absorbită de propriile gânduri, purta o ținută casual. Părul blond al fostei actrițe din „Melrose Place” era dezordonat, iar fața îi părea umflată.

Îmbrăcată numai în negru, actrița a așteptat o jumătate de oră până când logodnicul Chris Heisser a venit să o ia cu mașina. Într-una din imaginile care au ajuns în presă, Heather s-a înveselit la vederea fostului pilot de motocros Chris Heisser.

Vestea logodnei lui Heather Locklear a fost făcută publică în 2020, la trei ani de când actrița și-a reluat relația cu un coleg de liceu. Aceștia au format un cuplu la sfârșitul anilor 1970, dar s-au despărțit apoi, amândoi căsătorindu-se cu alte persoane. Abia în toamna lui 2017, cei doi au decis să mai dea o șansă relației lor.

Heather Locklear a fost căsătorită cu Tommy Lee între 1986-1993, dar și cu Richie Sambora între 1994-2007, mariaj din care o are pe fiica ei, Ava, al cărei nume și-a tatuat pe mână.

Ultimii ani au fost dificili pentru Heather Locklear

Ani de zile, Locklear a avut probleme cu alcoolul şi depresiile, care au dus-o în cele din urmă la dezintoxicare. În februarie 2018, actrița a fost arestată pentru violență domestică și pentru lovire împotriva unui ofițer de poliție care a asistat la incidentul de la conacul ei din Thousand Oaks, California.

Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut. Cum arată actrița din „Melrose Place” într-o zi obișnuităIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În iunie, a fost arestată din nou pentru că ar fi abuzat verbal și fizic un paramedic de pe ambulanță. Apoi, în noiembrie 2018, ea a fost plasată în regim de reținere 5150 după ce terapeutul ei a stabilit că se confruntă cu o cădere psihică.

În august 2019, Locklear a pledat că nu contestă opt capete de acuzare: cinci capete de acuzare de agresiune asupra unui ofițer de poliție, un capăt de acuzare de agresiune asupra unui membru al personalului medical de urgență și două capete de acuzare de rezistență, obstrucționare sau întârziere a unui ofițer de poliție.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton