Homepage  / Vedete străine

Heather Graham, motivul real pentru care nu mai vorbește cu părinții ei. De ce plecat de acasă atunci când avea 18 ani

Heather Graham, motivul real pentru care nu mai vorbește cu părinții ei. De ce plecat de acasă atunci când avea 18 ani
10

de Roxana Mirea,

Heather Graham a vorbit despre faptul că s-a îndepărtat de părinții ei, adăugând că este „mândră” de situația în care se află acum. Actrița a dezvăluit de ce s-a certat cu mama și tatăl ei și de ce a plecat de acasă atunci când avea 18 ani. 

De ce Heather Graham nu mai vorbește cu părinții ei 

Modelul și actrița din „Austin Powers”, în vârstă de 54 de ani, a declarat că s-a îndepărtat de mama și tatăl ei după ce aceștia au avertizat-o cu privire la pericolele Hollywood-ului. 

Într-un interviu acordat Wall Street Journal, Graham a dezvăluit că a plecat de acasă la 18 ani pentru a-și încerca norocul de a reuși în industria divertismentului. La acea vreme, tatăl ei a avertizat-o că „maleficul” Tinseltown „îi va lua sufletul”, potrivit Page Six.

Îmi spunea adesea că industria divertismentului este malefică și că Hollywood-ul îmi va lua sufletul”, a spus ea. Fostul model a spus că părinții ei „făceau parte dintr-o generație care nu credea în terapie sau în discutarea lucrurilor personale, așa că nu am simțit niciodată că aș putea vorbi cu ei”. 

După ce a obținut primul ei rol în filmul din 1988 „License to Drive”, Heather Graham a știut că este timpul să se mute și să înceapă să trăiască singură. 

Când a apărut filmul, aveam 18 ani, traiul acasă devenise mai dificil”, a explicat ea. „Mi-am spus: „Trebuie să plec de aici, trebuie să am succes și trebuie să fiu vedetă de cinema””.  

De ce Heather Graham nu mai vorbește cu părinții ei Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Am găsit un apartament în West Hollywood cu o altă fată din liceu – un model care lucra și care investea în imobiliare. Viața cu ea a fost eliberatoare”, a adăugat ea.  

Graham a explicat că, după ce familia ei s-a mutat din Virginia în Agoura Hills, California, când ea avea doar 9 ani, s-a luptat cu pierderea statutului de „fată populară” la școală și a devenit o proscrisă pe Coasta de Vest.  

În Virginia, eram cam băiețoasă și îmi plăcea să explorez pădurile. După ce ne-am mutat, am fost izolată. Trebuia să fii condusă peste tot. Fără copii cu care să mă joc pe stradă, am avut mai puține interacțiuni sociale și am devenit nesigură. Am apelat la cărți și am citit peste nivelul meu”, a declarat ea pentru sursă.  

Heather Graham, mândră de cum arată viața ei acum 

După primul an de facultate, Heather Graham a decis să renunțe la studii pentru a se concentra asupra carierei sale de actriță.  

În această perioadă, Graham a obținut roluri importante în filmele „Austin Powers” și „Swingers”, ceea ce a făcut-o să realizeze că este „autosuficientă” și a început să își reevalueze relația cu părinții. 

Am încetat să mai vorbesc cu părinții mei când aveam 25 de ani, iar acum sunt înstrăinată de ei”, a spus Graham. „Prietenii mei sunt mândri de mine, iar eu sunt mândră de mine. Am prieteni foarte buni.” 

Actrița din „Hangover” recunoaște că este mândră de viața pe care și-a construit-o.  

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton