Homepage  / Netflix

Heart of Stone, Netflix a lansat trailerul oficial pentru filmul cu Gal Gadot și Jamie Dornan. Când este premiera

Heart of Stone, Netflix a lansat trailerul oficial pentru filmul cu Gal Gadot și Jamie Dornan. Când este premiera
11

de Roxana Mirea,

Netflix a lansat trailerul și posterul oficial pentru „Heart of Stone”, cu Gal Gadot și Jamie Dornan în rolurile principale. Filmul este regizat de Tom Harper, iar povestea este una plină de suspans. Iată când va avea premiera filmul „Heart of Stone” pe Netflix.

Netflix a lansat trailerul pentru Heart of Stone

Netflix a lansat trailerul și posterul oficial pentru „Heart of Stone” în cadrul evenimentului TUDUM.

Trailerul oficial pentru HEART OF STONE a debutat în cadrul evenimentului global dedicat fanilor, TUDUM, care a avut loc în Brazilia. Gal Gadot, Jamie Dornan și Alia Bhatt au fost prezentați pe scena TUDUM pe fundalul piesei „Quiet”, o nouă melodie originală realizată pentru film de artistul Noga Erez. Piesa va fi disponibilă spre final de vară. Actorii au fost întâmpinați de peste zece mii de fani prezenți fizic la eveniment, dar și de mulți alții care i-au urmărit din toate colțurile lunii. Show-ul s-a încheiat într-un mod epic, cu prezentarea trailerului epic și plin de acțiune pentru filmul care va fi lansat pe Netflix pe 11 august.

În „Heart of Stone”, Gal Gadot este Rachel Stone, singura agentă secretă care își poate ajuta puternica organizație internațională de menținere a păcii să nu-și piardă cea mai valoroasă, dar și cea mai periculoasă resursă, care poartă numele de cod: Inima.

Heart of StoneaHeart of Stone, Netflix a lansat trailerul oficial pentru filmul cu Gal Gadot și Jamie Dornan. Când este premieraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Filmul este regizat de Tom Harper și scris de Greg Rucka și Allison Schroeder. De asemenea, Gal Gadot se numără și printre producătorii filmului. Producători executivi sunt Patty Whitcher, Tom Harper și Greg Rucka.

Pe lângă Gal Gadot și Jamie Dornan, din distribuție mai fac parte Alia Bhatt, Sophie Okonedo, Matthias Schweighofer, Jing Lusi și Paul Ready.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton