; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serenawilliams

HBO pregătește un documentar despre Serena Williams

30 April 2018

HBO pregătește o nouă premieră pentru luna care abia va începe. În luna mai postul de televiziune va difuza documentarul „Being Serena'.

Acesta urmărește povestea jucătoarei de tenis în unul din momentele cruciale din viața sa profesională și personală: căsătoria, sarcina și întoarcerea sa pe terenul de tenis, acolo unde deține încă supremația.

Documentarul este produs de HBO Sports și de IMGs Original Content group și vine cu o abordare intimă în culisele vieții uneia dintre cele mai mari sportive ale timpului nostru și un model pentru milioane de femei din întreaga lume.

Încă nu se cunosc detalii despre premiera documentarului și pe HBO România.

Cu 39 de titluri de Mare Șlem, 4 medalii olimpice de aur și multe alte victorii, Serena Williams este o adevărată forță a naturii, atât pe teren cât și în afara sa. Povestea sa este cu atât mai importantă întrucât ca femeie de culoare a trebuit să se confrunte pe drumul său cu nenumărate comentarii rasiste sau misogine, nu doar din partea vocilor anonime de pe rețelele de socializare, dar uneori și din partea oficialilor sau colegilor de breaslă.

 

Being Serena Trailer
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare