; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Original

HBO pregătește prequelul „Urzeala tronurilor”: „Tales of Dunk and Egg”

22 January 2021

Dacă vă e dor de poveștile din „Urzeala tronurilor', Variety a aflat că HBO lucrează la ecranizarea culegerii celor trei nuvele care alcătuiesc „Tales of Dunk and Egg', în română „Cavalerul celor Sapte Regate' (carte apărută la noi, în 2015, la Editura Nemira). 

După informațiile celor de la Variety, este vorba despre un nou serial care va urmări aventurile lui Ser Duncan the Tall (Dunk) și ale tânărului Aegon Targaryen (Egg), plasate cam cu 100 de ani înainte de evenimentele din „Cântec de gheață și foc'. George R.R. Martin a publicat cele trei nuvele din 1998 până în 2010 și abia în 2015, le-a strâns într-un volum. 

Niciun scenarist și niciun actor nu a fost contactat deocamdată pentru acest proiect, dar conform surselor Variety, noua producție ar fi „prioritară' pentru HBO. În același timp, nici HBO, nici George R.R. Martin nu au vrut să comenteze informația. 

Dacă știrea se confirmă, ar fi al doilea prequel la „Urzeala tronurilor', care are șanse să ajungă pe micile ecrane după „House of the Dragon'al cărui debut este programat pentru 2022. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare