Homepage  / HBO

E oficial! HBO Max se lansează în România anul viitor

E oficial! HBO Max se lansează în România anul viitor

de Ioana Maria,

HBO Max va fi disponibil în Europa începând cu data de 26 octombrie. Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania și Andorra vor fi primele șase țări europene ce vor avea acces la noua experiență de streaming.

În 2022, HBO Max va fi disponibil în alte 14 teritorii: România, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Prezentarea oficială a lansării serviciului HBO Max în Europa va avea loc în octombrie, în cadrul unui eveniment virtual, unde vor fi oferite mai multe informații despre platformă, titlurile disponibile și multe altele.

HBO Max va oferi o lume a divertismentului de înaltă calitate cu producții din apreciatele branduri WarnerMedia: Warner Bros., HBO, DC și Cartoon Network, dar și producții originale Max americane și internaționale, totul în același loc pentru prima dată în Europa.

Filmele și serialele WarnerMedia, precum Harry Potter, Urzeala tronurilor sau Teoria Big Bang, sunt iubite de fanii din toată Europa, iar HBO Max a fost creat pentru a le oferi acestora cea mai intuitivă și accesibilă experiență de vizionare a acestor titluri, precum și a altor producții la fel de captivante.”

https://www.youtube.com/watch?v=h2PekCTwHXI&t=1s&ab_channel=HBOROMANIA

Noi orientări în lumea filmului și a platformelor de streaming

Studiourile Universal, care se află în spatele filmului „The Boss Baby 2: Family Business” (continuarea peliculei „The Boss Baby”, din 2017, cu Alec Baldwin și Jimmy Kimmel), dar și al următorului film din seria „Jurassic World”, au creat o nouă ofertă de producție hibridă pentru platformele de streaming, scrie latimes.com.

Filmele de la studiourile Universal urmează să fie difuzate de serviciul de streaming Peacock după ce se vor lansa în cinematografe, încheind astfel relația de lungă durată cu HBO.

Acest acord vine ca urmare a faptului că NBCUniversal încearcă să sprijine Peacock, platformă lansată acum aproape un an, în mijlocul pandemiei COVID-19. Recent, multe companii media au început să-și retragă conținutul de la rețelele rivale, pentru a-și furniza propriile servicii.

Astfel, acordul studiourilor Universal cu Peacock îi permite companiei NBC Universal să folosească filmele pentru a atrage spectatorii către serviciul său de streaming.

WarnerMedia a dat tonul

Toate aceste schimbări pe piața media vin în urma momentului în care Warner Media a zguduit întreaga lume cinematografică prin hotărârea de a lansa simultan toate filmele sale din 2021 pe platforma HBO Max și în cinematografe.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton