; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Friends

HBO Max în negocieri cu actorii serialului „Friends”. Ce proiect are în plan platforma de streaming

13 November 2019

Protagoniștii serialului „Friends' (NBC), lansat în urmă cu 25 de ani, se află în negocieri pentru a se reuni într-un program special pe care cei de la HBO Max vor să îl producă. Noua platformă a companiei HBO va fi lansată anul viitor, potrivit The Hollywood Reporter.

Creatorii serialului, David Crane şi Marta Kauffman alături de Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer şi  se află în momentul de față departe de a încheia un acord. Dacă negocierile vor fi încheiate cu succes, acest program va fi, cu siguranţă, un important punct de pornire pentru platforma de streaming care va fi lansată anul viitor în SUA şi în 2021, la nivel internaţional.

„Friends', lansat în 1994, a avut zece sezoane şi este una dintre cele mai populare producţii de televiziune. Recent, a fost achiziţionată de Netflix, unde este disponibilă până la finalul anului. Anul viitor, serialul va fi inclus în lista HBO Max. Potrivit unor surse, WarnerMedia, care deţine HBO Max, a plătit pentru drepturile de difuzare pe cinci ani 425 de milioane de dolari. Netflix ar fi plătit între 80 şi 100 de milioane de dolari pentru a putea difuza serialul „Friends' și în 2019.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare