; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HBO lucrează la un prequel la „Urzeala tronurilor”?

26 March 2013

Se ştie că George R.R. Martin (64 de ani) a semnat un contract pe doi ani cu postul HBO pentru realizarea de noi proiecte în colaborare, în afara serialului „Urzeala tronurilor' (al cărui sezon 3 începe în România pe 1 aprilie).

Iar acum scriitorul a povestit, scrie ign.com, că o idee despre care a discutat cu HBO este un serial prequel la „Urzeala…', bazat pe seria „Tales of Dunk and Egg' (trei cărţi pe care Martin le-a scris în paralel cu „Urzeala…' şi în care protagonişti sunt Sir Duncan the Tall, membru al gardei regale cu 90 de ani înaintea aventurilor din seria „Cântec de gheaţă şi foc', şi Aegon V Targaryen, prinţ din Westeros, viitor rege şi strămoş al lui Daenerys/Emilia Clarke). HBO nu a comentat ştirea.

George R.R. Martin lucrează acum la a şasea parte din seria „Cântec de gheaţă şi foc', „The Winds of Winter', şi, cum e cunoscut pentru lentoarea cu care îşi produce operele, producătorii executivi ai serialului „Urzeala tronurilor', David Benioff şi D.B. Weiss, ştiu – se pare – deja câteva detalii despre ultimele romane ale seriei, în aventualitatea în care Martin ar muri înainte de a le termina.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare